Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Unique
Vurdér Unique:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Unique

 (7/10) 

Unique ammeskaller er fra Færøerne. Unique ammeskaller har form som en albue, og ammeskallerne går derfor også under navnet albueskaller eller naturskaller. Unique ammeskaller er yderst velegnede til

det ammende bryst, da ammeskallens form passer til ethvert bryst. Indersiden af Unique ammeskaller er belagt med en tynd og glat emalje. Mælken fra brystet vil fylde ammeskallen og sørger for et fugtigt miljø, der bevirker, at brystvorten ikke tørrer ind og danner skorpe i helingsprocessen. Desuden er der forlydner om, at magnesium og zink afgives fra ammeskallen og bidrager positivt til at hele brystvorten. Ammeskaller fra Unique sørger for, at brystet beskyttes mod tøjets slid, og at såret ikke hænger fast i ammeindlægget.

Vejledning ved brug af Unique ammeskaller

Evt. skarpe kanter bør files med en neglefil eller et finkornet stykke sandpapir. Efterfølgende koges Unique ammeskallerne i 5-10 minutter. Efter afkøling er Unique ammeskaller klar til at blive taget i brug. Unique ammeskaller sættes på brystet mellem amninger. Pres et par dråber modermælk ud i Unique ammeskallen og sæt den på brystet. Unique ammeskaller kan afkøles i køleskab, hvis brystet har brug for noget koldt og lindrende. Unique ammeskaller rengøres mellem hver amning i rindende vand, og ammeskallerne koges ved behov for at bevare hygiejnen. Unique ammeskaller bør kun anvendes til én ammeperiode, for at Unique ammeskallerne bibeholder deres virkning.

Unique ammeskaller kan fås i 2 størrelser
Størrelse 1: 2,5-3,5 cm i diameter.
Størrelse 2: 3,5-4,5 cm i diameter.
Dybden i begge ammeskalle størrelse er 1,5-2,5 cm.

Historien bag ammeskaller

Norge og Færøerne har brugt ammeskallerne i mange år, og metoden er siden hen kommet til Danmark.

Bag om Unique ammeskaller

Unique har eksisteret siden 2002 og er Danmarks største importør af ammeskaller. Al forarbejdning af Unique ammeskaller foregår ved håndkraft for at opnå optimal ensartethed og kvalitet af Unique ammeskallerne.
Har du en kommentar til Unique
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: