Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Villa Happ børnetøj
Vurdér Villa Happ børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Villa Happ børnetøj

 (6,6/10) 
Villa Happ babytøj og børnetøj er sjovt og moderigtigt tøj til de 0-12 årige. Villa Happ babytøj og børnetøj har et fornuftigt prisleje.
Børnetøj og babytøj fra Villa Happ er inddelt i fem indviduelle,
originale og trendy mærker. De fem forskellige mærker af Villa Happ børnetøj er stylet og personaliseret ned til den mindste detalje inden for den enkelte aldersgruppe, som Villa Happ børnetøj er delt efter. Villa Happ lancerer 12 kollektioner med børnetøj hvert år med de seneste trends. Villa Happ børnetøj giver derfor rig mulighed for at mikse og matche børnetøjet, så det passer til ens personlige stil.
Hvert mærke af børnetøj fra Villa Happ har fornuftige priser, god kvalitet og sikkerhed.

Historien bag Villa Happ børnetøj
Villa Happ babytøj og børnetøj blev skabt i slutningen af 1990'erne af the Van Happen Fashion Group - en velkendt professionel organisation der har designet og solgt tøj i hele Europa i mere end 35 år. Van Happen Fashion Group er pålidelig og sælger mere end 5 millioner enheder årligt ved talrige outlets, gennem klienter, forhandlere og Villa Happ butikker.

Villa Happ profil
Hos Villa Happ børnetøj mener de, at alle børn bør have muligheden for at være klædt i smart tøj uanset pengepungens størrelse. Desuden mener de hos Villa Happ, at mode og sjov hører sammen. For Villa Happ babytøj og børnetøj er kunsten at skabe originalt og trendy babytøj og børnetøj af høj kvalitet, men til rimelige priser. Hos Villa Happ babytøj og børnetøj stræber de mod at blive førende på det Europæiske marked.
Har du en kommentar til Villa Happ børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: