Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Vogelein regnbukser
Vurdér Vogelein regnbukser:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Vogelein regnbukser

 (5,3/10) 

Vogelein regnbukser kom til verden, da Britta Baarstrøm fik en idé om, at det kunne være praktisk med regnbukser med fødder i. Ideen med Vogelein regnbukser udsprang af, at Britta Baarstrøms

datter sad i sandkassen med plastikposer på fødderne, og Britta Baarstrøm mente, at det havde været smart, hvis regnbukser havde fødder.
Senere fik Britta Baarstrøm tvillinger, og dagplejemoderen bad om regnbukser og gummistøvler til børnene. Britta Baarstrø gik i gang med sine første Vogelein regnbukser syet i vandtæt stof og netop med de fødder i regnbukserne, som hun havde manglet til sin datter.

Videreudvikling af vogelein
Vogelein regnbukser blev en succes i dagplejen. Sidenhen er Vogelein regnbukser blevet udviklet yderligere. Vogelein gå højt op i taljen, så barnet kan kravle uden at blive beskidt på maven. vogelein regnbukser har "fødder", der er tilpasset, så barnet kan have futsko på inden under, og deres regnbukser er rummelige, så barnet kan have flyverdragt på inden under sine Vogelein regnbukser.
sideste nyt inden for Vogelein regnbukser er, at taljen kan justeres, og anklen i vogelein regnbukser har en praktisk snorstopper, så fødderne sidder godt i regnbukserne.

Vogelein regnbuks produktet
Vogelein regnbukser er designet og produceret til børn, der godt kan lide at lege og tumle udendørs. Det kan være svært for et lille barn, der endnu ikke går at komme ud og lege i vådt vejr uden at få kolde fødder og ben, hvilket Vogelein regnbukser giver mulighed for.
Vogelein regnbukser er regnbukser med fødder, der holder barnets tøj tørt og beskytter benene. Da Vogelein regnbukser kan tages uden på flyverdragten, bliver den ikke tør og fugtig, og barnet har en tør flyverdragt at sove til middag i.
vogelein regnbukser er også praktiske til et barn i bæresele eller klapvogn, da ben og fødder ikke får blæst og kulde på regnvåde dage.
Vogelein regnbukser findes i str. one size, og deres regnbukser kan købes i rød og marineblå.
Har du en kommentar til Vogelein regnbukser
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: