Log ind
 
Luk vindue
Brugernavn:
       Glemt loginoplysninger?
Kodeord:
Søg Log ind  

Wheat børnetøj
Vurdér Wheat børnetøj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Wheat børnetøj

 (6,6/10) 

Wheat babytøj og børnetøj er praktisk, komfortablet og enkelt i sit design.

Hos Wheat babytøj og børnetøj søger Wheat at lave babytøj og børnetøj i de bedste kvaliteter i naturlige materialer. Wheat

babytøj og børnetøj anvender naturlige materialer, da det er vigtigt for Wheat, at børnene befinder sig godt i tøjet, så de kan bevæge sig frit i deres leg. Hvert design af babytøj og børnetøj fra Wheat er tilpasset de situationer børnene skal begå sig i til daglig. Ofte er børnetøjet hos Wheat af bløde materialer, tilpas vidde og justerbar elatisk i taljen for at give optimail bevægelsesfrihed i Wheat babytøj og børnetøj.
Wheat babytøj og børnetøj er et dansk design med fokus på enkle linier, unikke mønstre og lyse farver med basis i skandinavisk designtradition. Wheat babytøj og børnetøj har afsæt i skandinavisk stil med dens komfort og kvalitet. Ofte kan et design fra Wheat babytøj og børnetøj bruges til daglig og til fest. Wheat babytøj og børnetøj er pænt, smart og anderledes tøj, der ikke virker overpyntet.

Metervarerne til Wheat babytøj og børnetøj fremstilles udelukkende til Wheat, hvilket giver designerne hos Wheat babytøj og børnetøj de optimale betingelser for at arbejde med Wheat striber, Wheat tern, Wheat mønstre, Wheat prints og Wheat broderi. Wheat babytøj og børnetøj er lavet med øje for detaljerne og intet er overladt til tilfældighederne.
Børnetøj og babytøj fra Wheat er til aldergruppen 0-14 år. Du kan købe Wheat børnetøj, Wheat undertøj, Wheat nattøj, Wheat overtøj, Wheat skitøj, Wheat sengetøj, Wheat håndklæder, Wheat tæpper, Wheat strømper m.m.

Hos Wheat babytøj og børnetøj er de meget bevidste om at påtage sig et etisk og miljømæssigt ansvar, og Wheat babytøj og børnetøj anvender derfor naturlige materialer og sørger for at deres produktion ikke er fremstillet af børnearbejdere.Kommentarer af Lars
09-09-2009 15:02:50
Tut og Bissen i fiolstræde har den helt nye kollektion på deres hjemmeside www.tutogbissen-ns.dk

Har du en kommentar til Wheat børnetøj
Dit navn:
Din kommentar:
Anti-spamfelt:
   
Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud tilsendt pr. email.


Indtast din email: